015/63.52.70 info@argoshombeek.be

Openingsuren Argos Dierenartsenpraktijk

Voor een consultatie of operatie kan u enkel bij ons terecht na het maken van een afspraak.

Voor het afhalen van medicatie of voeding kan u iedere werkdag tussen 9u en 19u langskomen zonder afspraak. Let hierbij op dat het kan voorvallen dat wij aan het opereren zijn of op huisbezoek zijn. Om het risico te vermijden om voor een gesloten deur te staan, kan u ons altijd even bellen voordat u langskomt.

Hoe maakt u een afspraak?

» Telefonisch:
U kan ons bellen tussen 9u en 19u* op het telefoonnummer: 015/63.52.70
*Voor spoedgevallen zijn we tijdens de week voor onze eigen klanten ook buiten deze uren bereikbaar. Gelieve ons telefonisch te contacteren voordat u komt!
Voor een spoedgeval tijdens het weekend kan u terecht bij de wachtdienst van regio Mechelen: Meer informatie verder op deze pagina.

» Online:
Op elk moment van de dag kan u met behulp van ons online afsprakensysteem zelf een afspraak maken voor een consultatie. Vindt u geen gewenst tijdstip? Bel ons dan even op.
Opgelet: in een aantal gevallen is het enkel mogelijk om telefonisch een afspraak te maken:

  • wanneer u met meer dan 2 huisdieren tegelijk wenst te komen, kan u enkel telefonisch een afspraak maken.
  • Operaties plannen we ook enkel in via een telefonische afspraak
  • Afspraken voor een huisbezoek kunnen ook enkel telefonisch worden gemaakt
  • Uitgebreidere onderzoeken zoals röntgenfoto’s, echografisch onderzoek, bloedonderzoeken etc. plannen we graag in na telefonische afspraak om voldoende tijd te voorzien.
  • Ook dieren die doorverwezen zijn door een collega dierenarts (de zogenaamde 2e-lijns gevallen) zien we graag na telefonische afspraak omdat hier vaak ook meer tijd voor voorzien moet worden.

Wachtdienst / Spoedgevallen

Tijdens de week proberen we voor dringende spoedgevallen voor onze eigen klanten steeds beschikbaar te zijn, ook ‘s avonds en ‘s nachts. Neem aub telefonisch contact op voordat u komt. Baasjes van huisdieren die bij ons geen klant zijn kunnen terecht bij hun eigen dierenarts.

Tijdens het weekend en op feestdagen kan u voor dringende gevallen terecht bij de wachtdienst van regio Mechelen. Deze wachtdienst gaat in op zaterdag om 9u tot maandag om 8u.

Bel de dierenarts van wacht steeds eerst op om een afspraak vast te leggen.

Deze wachtdienst is een service aangeboden voor de patiënten van de deelnemende dierenartsen (klik hier voor een overzicht van de deelnemende dierenartsen). Is uw dierenarts niet bij deze wachtdienst aangesloten neem dan eerst contact op met uw eigen dierenarts.